Girls in Airports – Fables musavideo


Tanskalaisbändi Girls in Airports valmistautuu julkaisemaan neljännen levynsä Fables ensi viikon perjantaina. Uudelta levyltä maistiaisena on nyt julkaistu nimikappaleen musiikkivideo. Mainiota modernia pohjois-Eurooppalaista soundia jossa elektronisen musiikin pehmeät vaikutteet yhdistyvät elämänmakuisesti kirskuvaan saksofoniin. Istuu hienosti monia suomalaistenkin jazzareiden levyjä viime aikoina julkaisseen Edition Recordsin linjaan – kannattaa siis tsekata jos diggailee esimerkiksi uutta materiaalia työstävään samalle merkille levyttävää Oddarangia.

Uusi kappale on kuunneltavissa myös Spotifyssa.fables

  • MARTIN STENDER saxophone
  • LARS GREVE saxophones and clarinets
  • MATHIAS HOLM keys
  • VICTOR DYBBROE percussion
  • MADS FORSBY drums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *