Jazzpossun rumpuseikkailut 3 – Videohommia


Yhteistyössä Rockway.fi kanssa

Jazzpossun rumpujen soiton opiskelu jatkuu enemmän ja vähemmän aktiivisesti Rockwayn soittotuntien avulla. Onkin siis korkea aika demonstroida hommia myös videomuodossa (seuraava yhteistyöprojekti ehkä videotuotantoa aloitteleville bloggaajille?).

Tänään fokus oleellisissa työvälineissä jotka hommaan siis tarjosi tähän projektiin F-Musiikki – tässä pikaesittelyssä Yamaha DTX522K sähkörumpusarja jolla online-oppituntien treenaaminen onnistuu mainiosti naapureita häiritsemättä.

https://youtu.be/H4h5B1coeg4

Ensi kerralla sarjassa suunnitteilla asiaa erilaisista Rockwayn tarjoamista rumpuoppitunneista.

 


One response to “Jazzpossun rumpuseikkailut 3 – Videohommia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *