Vincent Peirani & Emile Parisien Malmitalolla 7.10. – voita konserttiliput kilpailussa!


emile_parisien_vincent_peirani3_kaikkikeikat

Viime kevään April Jazzeilla ja Satahäme Soi tapahtumassa yleisöä hurmanneet ranskalaiset Vincent Peirani ja Emile Parisien saapuvat jälleen Suomeen tällä kertaa kuuden kaupungin Vapaat Äänet -kiertueelle.

Yhteistyössä järjestäjien kanssa Jazzpossu tarjoaa kahdelle onnekkalle liput Helsingin keikalle Malmitalolla 7.10. kello 19. Osallistu kilpailuun tämän linkin takaa!

Osallistumisaika päättyy torstaina 6.10. kello 21. Kaksi lippupakettia voittajille seuralaisineen perjantain konserttiin arvotaan oikein vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan perjantaina sähköpostitse.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *