Jazzpossun Tomasz Stanko -kilpailu – voita konserttiliput G Livelabin keikalle


Ensi maanantaina 10.4. G Livelabille saapuu yksi eurooppalaisen jazzin kiintotähdistä. Puolalainen trumpetisti Tomasz Stanko on kuulunut maanosan huippuihin jo 60-luvulta asti. Stanko on tehnyt usein yhteistyötä suomalaisten muusikoiden kanssa ja G Livelabinkin keikalla kuullaan pianossa Alexi Tuomarilaa. Kvartetin täydentävät amerikkalaiset huippunimet Reuben Rogers bassossa ja Gerald Cleaver rummuissa.

Jazzpossu tarjoaa yhdessä G Livelabin kanssa kahdelle onnekkaalle seuralaisineen konserttiliput keikalle ja yhdelle onnekkaalle uuden December Avenue -CD:n. Kilpailu on käynnissä tämän linkin takana perjantaihin 7.4. kello 14 asti.

Tomasz Stankon uusi ECMn julkaisema levy December Avenue nyt tilattavissa Naxoksesta – epäilemättä saatavana myös keikalta.

Muista myös G Livelabin tämän viikon jazz-mielisiä varmasti kiinnostavat keikat:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *