Flow’n Balloon 360 -lavalla jälleen runsaasti jazzia – suurimpana nimenä Kamasi Washington


Flow on julkistanut tänään Balloon 360° -lavan ohjelmiston, jossa on mukana myös laaja kattaus jazzia. Aiemmin ilmoitetun JazzEmma -voittaja 3TM:n lisäksi joka tuo Flow’hun visuaalisen 3TM in 3D -kokonaisuuden jazztarjonta on nyt laajentunut seuraavasti.

  • PE 10.8. – Olli Ahvenlahti New Quartet
  • LA 11.8. – Jukka Eskola & UMO
  • LA 11.8. – Mopo
  • LA 11.8. – 3TM in 3D
  • SU 12.8. – Kamasi Washington

Suurimpana vetonaulana Kamasi Washington joka soittaa sunnuntaina Balloon 360° -lavalla peräti kaksi settiä. Tänä vuonna on ilmestymässä myös uusi levy, viime vuotisella Harmony of Difference EP:llä alleviivattiin melko vahvasti että “se oikea” seuraaja jymymenestystripla The Epicille on vielä tulossa, joten jotain suurta lienee odotettavissa.

Suomalaisittain erityisen mielenkiintoinen on Jukka Eskolan ensimmäinen vierailu UMOn solistina – tiedossa Mikko Hassisen big band -sovituksia Eskolan tuotannosta.

Olli Ahvenlahti New QuartetMopo ja 3TM ovat kaikki viime aikoina jo hyviksi havaittuja – kaikki mm. viime vuoden We Jazz -esiintyjiä – ja kaikilta on suhteellisen äskettäin ilmestynyt uusi levy, joten tiedossa lienee rutinoitunutta ja live-esiintymisten kautta hioutunutta musiikkia.

Jazzväkeä kiinnostavaa ohjelmistoa löytyy yleensä myös Other Sound -lavalta, joten kannattaa pitää vielä silmät auki tulevien julkistusten osalta.

Flow järjestetään tänä vuonna 10.-12.8. Liput ovat myynnissä. Lisätietoja festarin sivuilta.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *