Jazzpossun Olli Ahvenlahti -kilpailu


Suomalaisen musiikkiviihteen legenda Olli Ahvenlahti tuo uuden kvartettinsa G Livelabiin, jossa kvartetti myös äänitti viime vuonna ilmestyneen Thinking, Whistling -levynsä. Yhteistyössä G Livelabin kanssa Jazzpossu tarjoaa kahdelle onnekkaalle seuralaisineen liput keikalle.

Olli Ahvenlahti New Quartetissa soittaa maestron rinnalla nuoremman sukupolven huippuja – saksofonisti Jussi Kannaste, basisti Antti Lötjönen ja rumpali Jaska Lukkarinen.

Kilpailu käynnissä perjantaihin 4.5. kello 12 asti. Voittajat arvotaan satunnaisesti lomakkeessa olevaan Ahvenlahti-galluppiin vastanneiden kesken. Voittajille ilmoitetaan sähköpostitse – muistakaa siis tarkastaa inboxinne perjantaina!

Lisätietoja keikasta G Livelabin sivuilla.

OSALLISTU KISAAN TÄÄLLÄ


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *