Sointi Jazz Orchestra esittää Maailmanlopun konsertin – voita konserttiliput kilpailussa


Tiivistyvään tahtiin julkaistaan tutkimuksia, jotka herättävät ajattelemaan maailman tilaa: ilmastonmuutos, ikiroudan ja jäätiköiden sulaminen, antibioottiresistenssi, tekoälyn riistäytyminen… Ja useimmiten syyttävä sormi osoittaa ihmiseen.

Konsertti, jossa sävellysten siivittämänä kuljetaan eri uhkien äärelle, on itsessään hätähuuto ihmiseltä ihmiselle. Taide ei pysty pelastamaan maailmaa, mutta se on keino käsitellä aihetta, joka velloo sanojen ja tekojen välimaastossa. Mitä tunteita ja ajatuksia herää, kun pelot, toiveet ja ristiriidat on sanojen sijaan puettu säveliksi?

Sointi Jazz Orchestra esittää Maailmanlopun konsertin perjantaina 10.5. kello 20 Konepajan Brunossa ja Jazzpossu tarjoaa kahdelle onnekkaalle seuralaisineen liput keikalle. Voittajat arvotaan maanantaina 6.5. kello 21.

Lisätietoja keikasta Facebook-eventissä.

Osallistu kilpailuun tämän linkin takaa


4 responses to “Sointi Jazz Orchestra esittää Maailmanlopun konsertin – voita konserttiliput kilpailussa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *