Jere Haakana Varjosto juhlistaa uutta levyä kiertueella – voita liput Espoon keikalle


Monipuolisena kitaristina tunnettu Jere Haakana osoittaa debyyttialbumillaan taitonsa myös säveltäjänä. Haakanan progressiivinen jazz-rock on läheistä sukua niin Jukka Toloselle kuin Teemu Viinikaisellekin, mutta Haakana osoittaa sekä kappaleiden sävellyksissä että soitossaan rohkeaa omaperäisyyttä ja vie suomalaista jazz-rockia eteenpäin komealla albumikokonaisuudella.

Vuonna 2016 perustettu Varjosto julkaisee esikoislevynsä 26.4. ja levyn julkaisua juhlistetaan Jazzliiton tuottamalla kiertueella Suomessa ja Virossa. Kiertue päättyy Espooseen April Jazz Clubille Tapiola Garden Hotelliin 17.5. Jazzpossu tarjoaa kahdelle onnekkaalle seuralaisinaan konserttiliput Espoon keikalle kilpailussa.

Voittajat arvotaan maanantaina 13.5. kello 21 mennessä osallistumislomakkeen täyttäneiden kesken.

Osallistu kilpailuun tämän linkin takana olevalla lomakkeella!

Kiertueen jäljellä olevat keikat:

  • Ti 14.5. Lieksa, Brahe-sali
  • Ke 15.5. Savonlinna, Kulttuurikellari
  • To 16.5. Jyväskylä, Poppari
  • Pe 17.5. Espoo, April Jazz Club, Tapiola Garden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *