Kitaristi Jarmo Saari täyttää 50v – voita liput Savoy-teatterin hyväntekeväisyyskonserttiin kilpailussa


Maaliskuussa 50 vuotta täyttävä kitaristi, säveltäjä ja multi-instrumentalisti Jarmo Saari juhlistaa merkkipäiväänsä hyväntekeväisyyskonsertilla Helsingin Savoy-teatterissa 14.3. Jarmon saarella 50 v -konsertin ohjelma kulkee pitkin Saaren seikkailullista ja monipuolista urapolkua, kasvaen herkistä akustisista hetkistä aina vulkaaniseen rytminirvanaan. Savoy-teatterissa päivänsankari esiintyy mm. Jarmo Saari Republicin, XL-yhtyeen ja Jukka Perko Avaran kanssa. Lisäksi lavalle nousevat Emma Salokoski, Timo Lassy, Laura Hynninen, Samuli Kosminen, Tommy Lindgren, Anna-Mari Kähärä, Kie von Hertzen, Niko Kumpuvaara, Atte Kilpeläinen ja Marzi Nyman. Konsertin tuotto ohjataan hiljattain perustetulle Suojellaan Lapsia ry:lle lapsiin kohdistuvaa seksuaaliväkivaltaa ehkäisevään työhön.

Yhteistyössä päivänsankarin kanssa Jazzpossu tarjoaa yhdelle onnekkaalle voittajalle seuralaisinaan liput hyväntekeväisyyskonserttiin. Voittaja arvotaan tämän linkin takaa löytyvän osallistumislomakkeen täyttäneiden kesken torstaina 12.3. kello 15.

OSALLISTU KILPAILUUN TÄÄLLÄ


One response to “Kitaristi Jarmo Saari täyttää 50v – voita liput Savoy-teatterin hyväntekeväisyyskonserttiin kilpailussa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *